Hjælp til bonusser på 777.dk

1. Hvor finder jeg de nuværende bonuskampagner?

Du kan se alle nuværende bonuskampagner ved at klikke på 777.dk menupunktet bonus

2. Kan jeg spille alle spil på hjemmesiden, når jeg accepterer en bonus eller er der restriktioner på visse spil?

Se venligst vores Vilkår og Betingelser for den givne bonus. Hvis du stadig er i tvivl kan du altid kontakte 777.dk kundesupport

3. Hvordan kan jeg se om jeg har opfyldt kravene forbundet med en bonuskampagne?

Du kan finde dine aktive bonusser under "min konto".

4. Kan jeg blive nægtet at deltage i en bonuskampagne?

Nogle kampagner kan være forbundet med brugere, som bruger en given betalingsmetode eller lignende. Der kan også være restriktioner forbundet med spillere, som tidligere har overtrådt vores vilkår og betingelser for 777.dk kampagner, for rådgivning kontakt venligst 777.dk kundesupport på support@777.dk