777.dk

Hjælp

Indbetaling

1. Hvordan kan jeg lave en indbetaling på min konto?

Klik på ’Min konto’ og derefter på knappen ’Indbetal’ i kolonnen til venstre. Herefter kan du vælge din foretrukne betalingsmetode.

2. Hvor lang tid tager det for min indbetaling at blive godkendt?

De fleste betalingsløsninger sikrer, at din indbetaling bliver synligt på din spillekonto øjeblikkeligt. Hvis almindelige bankoverførsler bliver benyttet, så kan det dog i visse tilfælde tage op til 7 dage, før en indbetaling er modtaget af os. Med det samme vi modtager dette, vil pengene blive krediteret din 777.dk konto.

3. Hvilke indbetalingsmetoder kan jeg anvende?

Klik venligst på Min konto og vælg indbetal for, at se alle de betalingsmetoder til rådighed for dig.

4. Hvilke kredit- og debetkort accepteres?

777.dk accepterer alle Visa og Mastercard / Maestro kredit-og betalingskort som indbetalingsmetoder, selvom der er restriktioner på udbetalinger fra Mastercard / Maestro

5. Vil jeg blive opkrævet noget gebyr, når jeg indbetaler i min 777.dk konto?

Der er ingen gebyrer for indbetaling på din 777.dk konto.

6. Er der nogle minimum/maksimum beløb som jeg kan indskyde af gangen?

Minimum indskuddet er på 150 kr. og maksimum indskuddet er 37.100 kr. per dag.

7. Er der nogen måde, hvorpå jeg kan opsætte daglige, ugentlige eller månedlige indskudsgrænser?

Ja, du er i stand til at opsætte daglige, ugentlige eller månedlige indskudsgrænser. Disse kan opsættes under "Min Konto" under "ansvarligt spil - Indskudsgrænse". Disse grænser kan justeres løbende efter behov under samme sektion.

8. Hvordan foretager jeg en indbetaling fra min bankkonto?

Klik venligst "Indbetal" under "Min Konto" og vælg bankoverførsel. Du kan aktivere denne mulighed ved at klikke "indbetal". Følg derefter instruktionerne på skærmen.

9. Er der en grænse for, hvor meget jeg kan indskyde på min konto via kredit kort?

Det maksiDet maksimale beløb du kan indskyde på en dag er 37.100 kr.