Konto og betalingsmetoder

 1. Hvordan kan jeg identificere indbetalinger til og udbetalinger fra 777.dk på mit kontoudtog?

  Alle indbetalinger og udbetalinger  der vises på enten dit kontoudtog vil altid blive ledsaget af en beskrivelse, hvor 777.dk vil blive nævnt. Dette vil give dig mulighed for at holde styr på dine indbetalinger til og udbetalinger fra 777.DK.

 2. Kan jeg bruge mere end én betalingsmetode?

  Ja, men vi skal muligvis bruge dokumentation for ændringer i betalingsmetoder.

 3. Accepterer I betalingskort fra mit land?

  Vi accepterer kort fra alle lande undtagen USA, Tyrkiet og Frankrig.

 4. Hvorfor vil hjemmesiden ikke godtage mit betalingskort?

  Nogle kreditkortudstedere opretholder en regel, der ikke tillader dig at foretage direkte indbetalinger til online gaming sites. Du kan kontakte din kortudsteder for at drøfte dette spørgsmål, eller prøv en af de e-wallet indbetalingsmetoder som er tilgængelige.  For yderligere hjælp kontakt venligst 777.dk kundeservice.

 5. Hvad gør jeg hvis min kort indbetaling bliver afvist?

  Lejlighedsvis hvis du forsøger at indbetale, før din seneste indbetaling er gået igennem, kan det tæller med i din 24 timer og ugentlig indbetalingsgrænse og dermed forårsage et indbetalingsproblem. Den mest almindelige årsag til at dette forekommer skyldes forkerte udfyldte felter i formularen. Kontakt venligst 777.dk kundeservice for at få dette afhjulpet. Også nogle kreditkortudstedere opretholder en regel, der ikke tillader dig at foretage direkte indbetalinger til online gaming sites. Du kan kontakte din kortudsteder for at drøfte dette spørgsmål, eller prøve en af de e-wallet indbetalingsmetoder der er tilgængelige i stedet.

 6. Kan jeg bruge mit kort til at indbetale på en ven’s konto?

  Du kan ikke gøre dette da det anses for at være en tredjemands transaktion, hvilket under ingen omstændigheder er tilladt.

 7. Jeg har indbetalt med det forkerte kort ved en fejl – er der noget jeg kan gøre?

  Kontakt venligst 777.dk kundeservice på support@777.dk

 8. Kan jeg overfører penge imellem spillekonti?

  Hos 777.DK har du alt samlet på en konto, så der er ikke flere forskellige spillekonti. Du har to forskellige bonuskonti en for Casinobonus og en for Sportsbonus og disse konti kan du ikke overføre penge mellem.

 9. Hvad er et IBAN?

  IBAN står for International Bank Account Number. IBAN bliver brugt ved inter nationale bank transaktioner og gør udbetalinger af dine gevinster nemmere.

 10. Hvad er en CVC2 kode?

  CVC2 er en forkortelse for "Card Verification Code". Denne kode er nødvendig som en sikkerhedsforanstaltning, når der foretages internationale internetbetalinger med kreditkort. Denne kode består af tre cifre og kan findes på bagsiden af dit kreditkort.