Kæmpe jackpot udløst på 777.dk

Jagten på den store jackpot på Divine Fortune er slut for denne gang.
Tirsdag den 12. marts 2019. - kl. 21.19 for at være helt præcis – lykkedes det en heldig spiller at ramme den helt store jackpot på svimlende 1.227.839,42 kroner.

777.dk var i kontakt med spilleren hurtigt derefter, og det var en både glad og lettere forvirret spiller vi havde i røret. Spilleren, som har ønsket at være anonym, fortæller, at han havde startet aftenen på Divine Fortune. Da den virkede lidt død hoppede han over på Dead or Alive, hvor han vandt lidt. Da han havde 150 kr. tilbage hoppede han tilbage på Divine Fortune og spillede for 4 kr. pr. spin. Og det var altså et af disse spins, der endte med at give ham den store jackpot.

Spilleren – som gerne ville røbe at han er en (særdeles glad) midtjysk mand i fyrrerne – regner ikke med de store armbevægelser på trods af, at nu kan kalde sig millionær. Men gevinsten blev trods alt fejret med en kold øl.

Vi skulle hilse og sige igen, at vi også fejrede det på 777.dk. De gode dage på kontoret på et online casino er når man kan få lov at udbetale denne slags gevinster og tale med de glade spillere.

Endnu engang stort tillykke til vores heldige vinder.

Skal du også prøve lykken på 777.dk så start med at tage imod vores attraktive velkomstbonus, hvor du får en masse ekstra at spille for når du går i gang.